page contents Книжен ъгъл: Къде сме ние? Очаквайте промоции
Предоставено от Blogger.

Къде сме ние? Очаквайте промоции

Здравейте, приятели! С много любов и грижа подготвяме романа „Четецът от влака в 6:27” от Жан-Пол Дидиелоран, в превод на Гриша Атанасов. Тази книга спечели симпатиите ни със сърцатия си главен герой, който намира утеха от сивото ежедневие в четенето. Всяка сутрин Гилен хваща влака в 6:27 и чете на глас пред останалите пътници части от различни книги. По този начин той внася в живота им надежда и вълшебство. Звучи страхотно, нали? Е, вие също може да станете част от тази магия. Запишете кратък клип как четете на глас във влака, кафенето, автобуса, трамвая или на друго обществено място и ни изпратете записа като лично съобщение във Фейсбук или на office@erabooks.net. Ние ще го споделим на Фейсбук страницата си, а създателят на видеото, събрало най-много харесвания, ще получи награда – книга по избор от издателство ЕРА. Конкурсът е със срок до 25.02. Ще посочим победителят в 12.00 часа на 26.02. Успех и… приятно четене!

View Larger Map

Книжарница с книги за малки и големи на български, английски и френски. Всичко за офиса и училище. Опаковане на подаръци. Доставки на учебници и помагала по поръчка. Книгите, които търсиш, в симпатичната книжарница на "Оборище". София 1504 ул. Оборище 117 02/8465428 agala@abv.bg 


Изтекли промоции


Подари книга за Коледа! С ваучер от "Книжен Ъгъл"
Дизайн: Райна Атанасова


Книгата е най-добрият подарък. Да, но коя? Ваучерите на Книжарница "Книжен ъгъл" от 20, 30 и 50 лв. слагат край на колебанията дали сте улучили най-подходящото заглавие за близкия или любимия човек. Най-точният избор на подарък е направеният лично. А за приносителите на ваучери има още приятни коледни изненади в книжарница "Книжен Ъгъл".

За поръчки и запитвания: тел. 028465428, agala@abv.bg и страницата ни във Фейсбук.

  От 23 април - Световния ден на книгата и авторското право - книжарница "Книжен Ъгъл" и сладкарница "Орхидея" (на отсрещния тротоар на ул. "Оборище") започват нова уникална съвместна промоция - освен книга от книжарницата плюс безплатно кафе в сладкарницата вече всеки клиент на сладкарница "Орхидея" ще получава талон за 5% отстъпка в книжарница "Книжен Ъгъл".

 Всеки, купил книга (или друго) на стойност 15 лева от "Книжен Ъгъл", ще получи великолепно италианско еспресо в "Орхидея", откритата наскоро сладкарница, която предлага разкошни приготвени на място торти, мусове, сладкиши и десетки видове кафе. Концепцията и дизайнът на промоцията са дело на младата рекламистка Виктория Атанасова.

Хайде на кафе и книга!