page contents Книжен ъгъл: "Завист" - красиви усмивки и мрачни тайни
Предоставено от Blogger.

"Завист" - красиви усмивки и мрачни тайни

2.11.10

"Ентусиаст" представя третата книга от четирилогията „Живот на върха“ на Ана Годбърсън

Повече от четири месеца поредицата на издателство „Ентусиаст“ - „Живот на върха“, държи под напрежение и очакване стотици читатели. Първата книга от четирилогията - „Лукс“ -  излезе в разгара на лятото, а втората - „Клюки“, в началото на есента. Малко преди зимата окончателно да настъпи, излиза и третата книга от „Живот на върха“ - „Завист”. Ревниви погледи, стари врагове, сочни клюки и жестоки предателства дебнат между кориците в очакване на развитието на най-вълнуващата история тази година.
Два месеца след драматичното завръщане на главната героиня Елизабет Холанд, която всички смятаха за мъртва,  цял Манхатън с нетърпение очаква тя да заеме отново мястото си във висшето общество на Ню Йорк. Но за съжаление, много неща са се променили и нищо в дома на семейство Холанд вече не е такова, каквото изглежда на пръв поглед. Краткотрайният брак с кочияша на семейство Холанд – Уил, е колкото очарователен, толкова и болезнен. Елизабет страда по изгубената си любов, но изненадващи новини преобръщат за пореден път живота й.

Междувременно Хенри Скунмейкър и Пенелопи Хейс са най-известната и коментирана двойка в града. Младата дама с удоволствие парадира с бляскавия годежен пръстен на ръката си, но бракът с младия Скунмейкър се оказва истински фарс, защото в основата му стои грозно изнудване. Хенри все още обича Даяна и се опитва по всякакъв начин да й докаже любовта си. От своя страна сестрата на Елизабет се старае да потисне чувствата си към него, но любовта понякога е безмилостна и я преследва, където и да отиде. Дали Даяна ще се откаже от мъжа на живота си, въпреки че той я моли да не го прави? И какво би сторил един влюбен мъж, когато вижда, че може да изгуби любимата си завинаги?

В третата книга от поредицата „Живот на върха“ най-известните представители на манхатънското висше общество сякаш получават всичко, за което някога са мечтали: богатство, бляскав живот, любов. Но понякога най-щастливите усмивки крият най-скандалните и мрачни тайни…

Със своята историческа достоверност книгите от поредицата „Живот на върха“ ще ви отведат в недалечното минало в Манхатън през XIX век, когато личните копнежи и желания отстъпват пред критичността на висшето обществото и луксa да му принадлежиш. Макар и развлекателни четива, книгите от четирилогията разказват каква е цената да бъдеш на върха.

Последната книга от четирилогията „Живот на върха“ на Ана Годбърсън - "Блясък", ще излезе през декември.

1 коментара:

nana каза...

Нямам такова чувство в себе си.Но ще се пазя от другите.