page contents Книжен ъгъл: "Инфодар": Конкурс "Моята истинска магия"
Предоставено от Blogger.

"Инфодар": Конкурс "Моята истинска магия"

25.10.11

Абракадабра! Здравейте, малки майстори магьосници!

 Сигурни сме, че след като сте прочели Книга на вълшебствата (как, още ли не сте?), карате котката по цели нощи да стои на пост пред стаята ви, докато вие превръщате ученическата си раница в летящо килимче или се борите със заклинанието за умножаване на монети, за да превърнете джобните си... в три пъти повече джобни. А може би сте открили ново, невиждано досега заклинание?

Или просто сте успели да направите нещо толкова трудно, че семейството и приятелите ви само клатят глава и не могат да повярват на очите си (например, изкарали сте шестица на класното, за което не сте били подготвени)? Или... Призоваваме ви да участвате в нашия конкурс за деца до 14-годишна възраст на тема „Моята истинска магия” и да ни разкажете в текст, рисунка, фотография или видео за своето най-забележително магьосническо постижение! Ето какви са условията за участие:

* Спомнете си коя е най-впечатляващата истинска магия, която някога сте правили. Внимавайте! Трябва да помислите добре, защото можете да участвате в конкурса само с едно произведение.

* Разкажете ни за своята истинска магия или ни я покажете с помощта на комплекта си за рисуване и апликиране, фотоапарата, видеокамерата и компютъра си. Можете да съчетавате различни изразни средства и жанрове – стихотворение, приказка, разказ, есе, рисунка, колаж, фотография, видео...

* Няма никакви ограничения, освен в количеството: всеки участник може да изпрати текст до 1 страница или 1 рисунка, или 1 колаж, или 1 снимка (със или без придружаващ текст), или 1 фоторазказ до 5 снимки, или 1 кратък видеофилм с добро качество до 2 минути. Ако изпратите повече от едно произведение, автоматично ще загубите правото си на участие.

* Изпратeте произведението си на имейл konkurs@infodar.com. Не забравяйте в темата на писмото да напишете: „За конкурса”! В самото писмо посочете трите си имена, на каква възраст сте, точен адрес, телефон и имейл за връзка.

* Крайният срок за изпращане на материалите е 23.00 часа на 10 декември 2011 г. Журито няма да разглежда произведения, изпратени по-късно, така че не чакайте последния възможен момент! Във всяка категория (текст, рисунка / колаж, фотография / фоторазказ и видео) ще изберем по един победител.

Победителите ще бъдат определени от жури от издателство „ИнфоДАР”. Решението на журито ще е окончателно и няма да подлежи на преразглеждане. Всички победители ще получат награди от издателството, а творбите им ще бъдат публикувани в сайта www.infodar.com. Имената на победителите ще обявим на 23 декември 2011 г. в сайта на издателство „ИнфоДАР”.