page contents Книжен ъгъл: Какъв е дизайнът на Асен Блатечки? А твоят?
Предоставено от Blogger.

Какъв е дизайнът на Асен Блатечки? А твоят?

3.9.12


Четан Паркин лично разчел картите на Блатечки и Миро от "Каризма"  

Представят Хюман дизайн като революционната система за себепознание, която вече се е превърнала в мания по света. Увличат се дори тези, които никога не са чели хороскопа си във вестника, въпреки че между двете системи има много общо.

Според привържениците си "новата" астрология обаче има предимството да показва дори несъзнаваните черти от характера и най-добрия начин да ги използваме, за да си спестим неприятности и пречки.

Излезе първата книга за Хюман дизайн у нас (Милениум).
Тя е плод на дългогодишния труд на един от най-големите специалисти по темата в света Четан Паркин. "Хюман дизайн" съдържа всичко за системата и всеки, дори този, който никога преди не е чувал за нея, може сам да си направи профил, а след това да го разчете.

Необходимо е само да въведе в сайта на Паркин рождените си данни - дата, година и място - и след това да следва по книгата получените резултати в картата на живота си. През септември самият автор ще дойде в България, за да представи системата и книгата си.

Системата Хюман дизайн е синтез от астрология, и-дзин, кабала и вашия генетичен импринтинг. Тя описва личността в голяма дълбочина и показва фундаменталните мотиви и пориви в живота, дори и неосъзнатите. Индивидуалната карта дава подробна информация за характера, здравето, личната психология, дарбите, слабостите и способностите.

Четан Паркин е един от най-близките ученици на създателя на Хюман дизайн Ра Уру Ху и един от най-дълго практикуващите учители. Българското издание на неговата книга е подготвено изцяло с негово съдействие.

Паркин дори лично разчете картите на Асен Блатечки и Миро от "Каризма", които сами предоставиха рождените си данни. Техните дизайни са включени в книгата заедно с дизайните на принцеса Даяна, Дейвид Бекъм, Сандра Бълок, Барак Обама, Мадона и др. 

Най-общо хората според Хюман дизайн се делят на 5 типа - манифестори, генератори, манифестиращи генератори, прожектори и рефлектори.

Първите три типа са енергийни, другите нямат собствена енергия и имат нужда от другите хора, за да могат да действат. Разделението е важно, защото дава информация как най-успешно да взаимодействаме с останалия свят.

Освен тях обаче има и друго деление на профили от две числа, които дават допълнителна информация. В картата, съставена от наглед сложна графика от канали, числа и центрове, има още много други подробности, които дават подробна информация за личността.

На 13 и 14 септември Четан Паркин пристига за представяне на книгата си "Хюман дизайн". Той ще изнесе и семинар, по време на който ще запознае най-запалените по новата система за себепознание с някои тънкости в "четенето" на хюман дизайн карти.