page contents Книжен ъгъл: Максим Бехар и "Поколението F, или кой управлява света" - репортаж от премиерата
Предоставено от Blogger.

Максим Бехар и "Поколението F, или кой управлява света" - репортаж от премиерата

11.6.13

Известният български PR експерт Максим Бехар представи вчера най-новата си книга „Поколението F, или кой управлява света“ (Ентусиаст). На премиерата беше репортерът на "Книги завинаги" Ники Съев. Слушайте репортажа му днес след 17 ч. на 88 ФМ.

Книгата „Поколението F“ е със специалното участие на съзвездие от родни и чуждестранни знаменитости: Антон Дончев, Бойко Василев, Боян Биолчев, Ваня Щерева, Веско Ешкенази, Владимир Каролев, Георги Мамалев, Жюстин Томс, Иван Гранитски, Йордан Караджов, Йълдъз Ибрахимова, Любомир Стойков, Мария Гроздева, Мартин Захариев, Мартин Карбовски, Ники Кънчев, Пол Холмс, Симеон Василев и Соломон Паси.

„Поколението F“  разказва за това, което се случва в наши дни в социалните медии и извън тях, за хората, които управляват света, за това как се чувстват те, трансформирайки се от Homo Sapiens в Homo Socialicus.


Поколението F е поколението, израсло или възпитано в социалните медии (Facebook), което всяка минута се сблъсква със страховете (frear) от новото и без се замисля, тегли по една звучна „майна“ (f**k) на всичко, което може да го притесни, на неверниците и критиците на новите комуникации, както и на всичко, което е било досега.

„Тази книга е прекрасен анализ за начина, по който нашият свят се променя, и за пътя, по който той ще се развива за в бъдеще. Тя е написана от човек, който не само изживява, но и управлява тези промени“, споделя основателят на The Holmes Report Пол Холмс.

Освен мненията на известните личности книгата съдържа най-впечатляващите онлайн тенденции от последната година в социалните медии, както и коментарите на PR експерта по 50 ключови теми от дигиталния свят.

За Максим Бехар

Максим Бехар е роден на 10 декември 1955 г. в Шумен. Кариерата си на журналист започва през 1981 г., а през 1994 г. основава M3 Communications Group, Inc. – лидер в областта на публичните комуникации. Максим Бехар е голям фен на всички компютърни иновации и прекарва ежедневно часове наред в социалните медии.