page contents Книжен ъгъл: ИнфоДАР представя "Специален подарък": Да кажеш "Мисля за теб" с книга
Предоставено от Blogger.

ИнфоДАР представя "Специален подарък": Да кажеш "Мисля за теб" с книга

24.9.13

Издателска къща „ИнфоДАР” в партньорство с Helen Exley Publications, UK представя луксозната серия книги подарък „Специален подарък” , от която са продадени повече от 16 милиона копия по целия свят.

Всяка книга от серията е специален подарък за специален човек – тя носи емоцията на споделените чувства, на благодатта да си родител или верен приятел, тръпката на споделената любов и благодарността към партньора за подкрепата в съвместния живот. Всяко от заглавията носи едно основно простичко послание: „Обичам те” и „Благодаря ти за всичко”.

„Моя основна цел е да помогна на семействата да общуват помежду си, да намеря точните думи, с които те да изразят своята любов и привързаност към близките си”, казва Хелън Ексли. Много често посланието на книгите е съвсем простичко „Обичам те!” или „Благодаря ти, че те има и че ми отдаде толкова много!”.

Всяка от книжките в поредицата е проектирана така, че да бъде наистина специален подарък – луксозно полиграфическо изпълнение в подходящ формат, златен кант на корицата, създаващ впечатление за опакован подарък, в допълнение с изключително нежните и тематични илюстрации на Джулиет Кларк. На първата страница на всички осем книжки от поредицата може да надпишете книжката собственоръчно, за да бъде подаръкът още по-личен и посланието от сърце.

Специален подарък за любим човек – или как да кажем „Мисля за теб” с книга

Вече 37 години книгите на Helen Exley Publications са символ на най-деликатния начин да кажем на някого „Благодаря ти” и „Обичам те”. Посланията в книгите подарък от серията „Специален подарък” (издание на „Инфодар”)са чудесен начин за подобряване на взаимоотношенията между хората и за внасяне на уют и щастие в живота им.
Най-популярните книги подарък в света!

Със своя незаменим опит в поднасянето на съкровени мисли и известни цитати под формата на луксозна книжка, Хелън Ексли и до днес взема дейно участие в подготовката на книгите. Тя създава първата книга на своята кухненска маса – това е „Баби и дядовци”. Оттогава Helen Exley Publications се превръща в семеен бизнес, в който е ангажирано цялото семейство на Хелън и в който битуват отдаденост, неизмеримо желание за улесняване на общуването между хората и стремеж за популяризиране на идеята за „подарък с мисъл за теб”.

Често читатели и почитатели на луксозните книги с марка Helen Exley пишат на Хелън с благодарност за вдъхновението, радостта, която са предизвикали, подарявайки нейна книга. Илюстрациите и текстовете са много внимателно подбрани и целта винаги е била да са силно въздействащи.

Серията „Специален подарък” включва осем луксозни книжки подарък, подходящи за различни поводи. Те обединяват знаменити цитати и прочувствени мисли върху важни теми и взаимоотношения от живота. Мисли, които винаги сме искали да споделим с нашите близки хора, но невинаги сме успявали да намерим точните думи.

Затова тези осем книжки със сигурност ще намерят своето място в сърцето на всеки. Всяка книжка е подготвена така, че да бъде специален подарък – радост за този, който я получава, но и за този, който я подарява, с милото послание: „Видях я и се сетих за теб”.