page contents Книжен ъгъл: Как да живеем интересно
Предоставено от Blogger.

Как да живеем интересно

16.12.14

Джесика Хейги е автор със собствена колона в авторитетното списание „Форбс“, удостоена с наградата Webby за блога й Indexed. Редовно публикуват нейни карикатури на страниците на New York Times.

В новата й книга „Как да живеем интересно“ (Книгомания) ще откриете фразите, които всеки трябва да каже поне веднъж през живота си. Те не са сложни. Не са и поетични. Те са кратки изречения с голямо значение. Дано фразите ви вдъхновят да говорите... И да действате.

Насладете им се! Те са кратки изречения с голямо значение. Как да световъзприемаме, за да подобрим качеството на живота си, как да отворим очите си, как да преборим цинизма, да събудим детето в себе си и как да отхвърлим клишетата, медийните лъжи и манипулации.

Съчетавайки свежест и енергия в житейските си уроци, сбити в кратки изречения, с привидно елементарни диаграми и графики, тази книга ще ви помогне да обогатите живота си.

„Как да живеем интересно“ кипи от страст, позитивизъм, реализъм и неудържим оптимизъм. Всяка страница подтиква читателя да стане от удобното кресло и да замине за места, където всичко е възможно.

Всичко се върти около поемането на рискове, но и около ежедневните почивки. Около детското в нас, а не детинското поведение. Около идеите, изобретателността и риска. Около талантите и следването на мечтите, но само ако притежавате смелостта да поемете риска да се загубите и проверите накъде води този път.