page contents Книжен ъгъл: Как да отслабнеш с 30 килограма и да запазиш теглото си
Предоставено от Blogger.

Как да отслабнеш с 30 килограма и да запазиш теглото си

24.1.15

„Ентусиаст“ публикува втора част на бързия наръчник за здравословен живот „Радостта от храненето“ от Петя Раева

Петя Раева е родена през 1976 г. в Пловдив, била е народен представител от ДПС в 41-то и 42-то Народно събрание. Но се прочува с наръчника си за здравословен живот „Радостта от храненето“! 
След като прилага на практика своите методи и отслабва с 30 кг., Петя Раева разкрива своята „малка тайна“ за изграждане и поддържане на мечтаното тяло – четири основни принципа по пътя към здравия дух и здравото тяло.

От „Радостта от храненето“ читателите ще научат повече за индекса на телесната маса, за видовете хормони и въздействието им върху организма, за контрола върху глада, за видовете, причините и последиците от затлъстяването, за влиянието на цветовете, за начина на хранене и характера на човек според кръвната му група, както и за видовете вода и силата и значимостта ѝ върху здравето.
Авторката разглежда и някои от най-популярните и актуални методи на отслабване, като анализира положителните и отрицателните страни на прилагането им и посочва неизвестни до сега факти за тях.

Сега „Ентусиаст“ публикува втора част на бързия наръчник за здравословен живот от Петя Раева – „Радостта от храненето“. С всеки екземпляр от книгата читателите ще получат специален подарък. 
Без да има амбицията да замества лекарски предписания, книгата предлага всичко онова, което трябва да знаем за храната и храненето, ако искаме да водим здравословен начин на живот. Основна тема в книгата са жизнените и смъртоносните сили на храната и водата. 
Наръчникът разкрива любопитни факти за качествата на храните и течностите, които приемаме, свойствата на някой важни съставки, приложими в популярната линия New green line, мотивацията по пътя към добро здраве и хранене, както и за това как храната въздейства върху човешкия организъм и връзката между начина на хранене и болестите.

В „Радостта от храненето“ храненето е удоволствие, желаната физическа форма – постижима, а лишенията, свързани с любимите храни – мираж. Препоръките и методите в книгата са подкрепени с любопитни факти и примери, които, наред с малките трикове за добро здраве и хранене и личната мотивация, са трамплинът към ефективното постигане на мечтаната форма. 
„Никакъв външен фактор няма да ни създаде чувство за щастие. Или ако го направи – то ще е само временно. Важното е да се обърнем към себе си и да полагаме грижи както за духовните си потребности, така и за тялото си. Двете вървят ръка за ръка“, споделя авторката. 

„Радостта от храненето“ представя личната философия за храненето на Петя Раева, доказвайки, че пътешествието в света на храните може да носи наслада без да оказва отрицателно влияние. В тази „политика“ няма диети, има система на хранене.