page contents Книжен ъгъл: Наталия Кобилкина: Богатството е естественото състояние на всеки от нас
Предоставено от Blogger.

Наталия Кобилкина: Богатството е естественото състояние на всеки от нас

24.1.15


Софтпрес представя „Психология на изобилието“

Богатството е естественото състояние на всеки от нас. Тази книга ще ви го докаже. „Психология на изобилието“ ще ви даде ключа към финансово и лично щастие и ще ви подготви за напълно нов живот, в който постигате с лекота и най-смелите си мечти. 

Замисляли ли сте се каква е тайната на богатите? Какво ги прави успешни и щастливи? Защо някои хора постигат всяка цел с лекота, а други тънат в нищета въпреки своите качества? Отговорите са в „Психология на изобилието“.

Богатството не се изчерпва само с пари. Истинското изобилие означава да имате и любов, и пари, и вътрешно удовлетворение. Означава всеки аспект от живота ви да отговаря на това, което очаквате.

Новата книга на Наталия Кобилкина ще ви разкрие как да го постигнете. Написана като практично ръководство без сложни теории и изкуствени формули, „Психология на изобилието“ събира част от най-добрите световни практики и личния опит на Наталия и дава конкретни насоки по пътя към целта.

Събрала знанието, техниките и опита, позволили на самата Наталия Кобилкина да изгради една от най-успешните компании за личностно развитие в България, книгата съдържа 8 изпитани квантови практики. Те ще ви научат:

- да правите верния избор и да вървите уверено към целта;
- да управлявате потока на парите и да действате във вселенски мащаб;
- да изчистите личното си досие от задължения и ограничаващи нагласи и да се превърнете в магнит за успех;
- да насочвате фокуса си в желаната посока ида овладеете трансформиращата сила на любовта.

За автора

Наталия Кобилкина е първият сексолог и семеен терапевт в България, който вече 10 години провежда обучения и семинари за лично развитие и бизнес успех. Завършила Научноизследователския институт по семейна системна психотерапия и медицинска психология в Русия, Наталия притежава диплома „Семеен терапевт и клиничен психолог“ и е магистър по психология на бизнеса.

В създадената от нея академия „Щастлива жена“ се предлагат лекции, курсове и индивидуални консултации и се обучават треньори, които непрекъснато разширяват дейността на този единствен по рода си образователен център у нас.

През 2013 г. Наталия Кобилкина събра най-доброто от интензивната си практика в своите първи две книги –„69 съвета за секс“ и „69 съвета за щастливи отношения“, които оглавиха класациите и се превърнаха в безценни наръчници за хиляди читатели.