page contents Книжен ъгъл: Какво ни чака през Годината на зелената дървена Коза
Предоставено от Blogger.

Какво ни чака през Годината на зелената дървена Коза

6.1.15

Успех за Тигрите, приятни изненади за Драконите

Чакат ни много промени през започващата на 19 февруари Година на зелената дървена Коза. Важно е да не предприемаме големи начинания, но да бъдем активни. Иначе ще си имаме неприятности. Поне така предупреждава книгата „Китайски хороскоп. Година на зелената дървена Коза” от Явора Василева (Милениум).

В томчето има таблица за определяне на зодията, описание на всеки от дванадесетте знака, сънети за храната и облеклото през 2015 година, които хармонират с изискванията на Козата. Основната част обаче е посветена на всяка от зодиите и какво ги чака в любовта и бизнеса. Отделно има прогноза за всяка от западните зодии, съчетана с източната – например за Плъх - Овен или Куче – Близнаци.

Според Явора Василева най-щастливи през Годината на Козата ще са представителите на зодия Вол, а Плъховете ще си имат доста проблеми. Шансовете на Тигър за успех са много големи, а Зайците ще са подложени на стрес. Приятни изненади чакат Драконите, но Змиите трябва да внимават. Годината на Козата предвещава радостни събития за Конете, Маймуните трябва да внимават за финансите си, а Петлите ще печелят. Проектите на Кучетата ще се развиват добре, Глиганите е добре да спортуват, но Козите ще си имат неприятности.