page contents Книжен ъгъл: С „Полет към бъдещето“ завършва поредицата „Богати и красиви“ от Ана Годбърсън
Предоставено от Blogger.

С „Полет към бъдещето“ завършва поредицата „Богати и красиви“ от Ана Годбърсън

17.2.15

Астрид и Чарли се връщат от меден месец, Лети се мести от Дъгууд, а Кордилия лети в облаците от любовната си връзка със знаменития пилот Макс Дарби. За трите красавици всичко е ново, интересно и вълнуващо, но скоро проблемите вземат превес и нещата започват да се разпадат. Астрид открива една по-тъмна страна на своя Чарли и осъзнава, че бракът не е това, което винаги си е представяла.

Ураган от любовни искри се завихря между Астрид и нейния бодигард Виктор, който също страстно пази своя тайна. От друга страна, връзката на Кордилия с Макс изцяло поставя на карта репутацията на пилота. Макс, чиято кариера е плод на много жертви и усилия, рискува всичко в името на любовта.

Но да излизаш с дъщерята на наскоро починалия Дариъс Грей, крие опасности и фотографи на всеки ъгъл. А докато Валънтайн О’Дел учи талантливата и наивна Лети на триковете, с които да пробие в киното, между тях се поражда нещо специално... Но специално само за Лети...

В романите на Годбърсън има за всекиго по нещо. Те завладяват с романтика, зашеметяваща драма, напрежение и мистерия. Ана Годбърсън е майстор в изграждането и защитата на гледни точки, а описанието на епохата ни отвежда в края на 20-те години на миналия век.

Гмурнете се в живота на гангстерската дъщеря Кордилия Грей точно, когато страстният ѝ романс с известния пилот Макс Дарби попада в инфарктна турбуленция. Почувствайте топлината на прожекторите, когато Лети Ларкспур се превръща в най-обсъжданата наивница в Холивуд.

Извървете пътя на избора, по който поема Астрид, когато осъзнава, че прекарва повече време със своя бодигард, отколкото със съпруга си контрабандист. Насладете се на упадъка и опасността на „Златните двайсет“ в третата и последна част на поредицата „Богати и красиви“ на „Ентусиаст“.

За Ана Годбърсън

Ана Годбърсън е родена на 10 април 1980 г. в Бъркли, Калифорния. Завършила е Английска литература в колежа „Барнард“. През 2003 година става асистентка в редакцията на мъжкото списание Esquire. Пише статии под псевдоним за The New York Times Book Review. Живее в Ню Йорк със съпруга си. Става световноизвестна с бестселърите от поредицата „Живот на върха“: „Лукс“, „Клюки“, „Завист“и „Блясък“.
Повече информация за авторката, както и за книгите от поредиците „Живот на върха“ и „Богати и красиви“, може да научите на www.theluxebooks.com.