page contents Книжен ъгъл: Изкуството да творим - идеи за празник и забавление
Предоставено от Blogger.

Изкуството да творим - идеи за празник и забавление

24.11.15

ИЗКУСТВОТО ДА ТВОРИМ – „Инфодар“ представя новата серия на „Де Агостини“ от малки и практични книги за забавление и подкрепа на индивидуалното творчество. Истинско съкровище, скрин с идеи за изработване на различни интересни предмети, накити, украси, които са идеални за празници, специални поводи, декориране на дома, за забавление на децата или просто да впечатлим своите приятели.

Книгите „МАТЕРИАЛИ И ОСНОВНИ ТЕХНИКИ”, „ИДЕИ ЗА ДЕТСКАТА СТАЯ И ПАРТИ” и  „ИДЕИ ЗА КОЛЕДА” съдържат ясни и прости инструкции, придружени от подробна информация и илюстрирани с фотографии, които насочват читателя през различните фази на работа, необходими за изработване както на прости, така и на сложни проекти. Всяка страница на даден проект съдържа описание на необходимите инструменти и материали, нивото на трудност и времето необходимо за изпълнение.


На читателя му остава да прелисти страниците на тази нова серия от книги и  да развихри въображението си!

ИДЕИ ☻♥☺ ЗА КОЛЕДА

Коледните празници са особено подходящо време за творчество: при изработката на украси, поздравителни картички, менюта, покани и декорации за дома и коледната елха. Тази книга е истинска съкровищница на идеи и ще стимулира вашето въображение. Благодарение на подробните инструкции, които ще Ви водят стъпка по стъпка при изпълнението на проектите, Вие ще можете да създадете красиви декорации и да направите Коледата незабравима за цялото семейство.

ИДЕИ ЗА ☻♥☺ ДЕТСКАТА СТАЯ И ПАРТИ

Има ли нещо по-радостно и по-безгрижно от света на децата?
В тази книга ще откриете чудесни идеи как да го направите още по-ведър и пъстър. За да украсите стаята на детето си по оригинален и креативен начин или да превърнете детския празник в незабравимо преживяване и да създадете уютна и приятна атмосфера за игри, вдъхновена от приказни герои и животни, обичани от децата, трябва само да последвате подробните указания. Ясни, прости и илюстрирани с фотографии, те ще Ви водят стъпка по стъпка при изпълнението на проектите.

МАТЕРИАЛИ ☻♥☺ И ОСНОВНИ ТЕХНИКИ

Тази книга е част от нова серия практически ръководства, предназначени да развият вашата креативност при създаването на украси и художествени проекти.
За да изработим умело лични творчески проекти, да се научим да украсяваме дома си с весели и оригинални предмети, да направим неповторими коледните празници, като използваме блестящи украси, да създадем пъстри и духовити декорации за детската стая и да изработим кутии, торбички, покани, картички, албуми, нови тетрадки и папки, е необходимо да овладеем основните техники на изработка и да опознаем отлично материалите и инструментите, с които ще боравим. Тази книга съдържа всички указания за това и представлява истинска енциклопедия на ръчното творчество. Тя Ви предоставя подробна и достъпна информация, за да се научите какви материали да подберете и как да ги приложите по най-добрия начин, как се използват инструментите и как се съчетават цветовете и избират декоративните елементи. Когато изучите тези тънкости, ще можете сами да създавате вашите проекти и да реализирате идеите си.