page contents Книжен ъгъл: Какво всъщност казват звездите - „500 истини за зодиите“
Предоставено от Blogger.

Какво всъщност казват звездите - „500 истини за зодиите“

8.12.15

„500 истини за зодиите“ е полезен и практичен наръчник с прецизна астрология за всеки. В изданието е събрано на едно място всичко, което трябва да знаете за 12-те зодиакални съзвездия. Разкрити са 500 истини и внимателно подбрани факти за всички знаци от зодиака, които със сигурност ще ви изненадат и ще ви докажат, че има още какво да научите за зодиите.

Изданието включва специална селекция с най-верните тези на нумеролози и астролози. Настоящият кратък том представлява сбор от най-добрите описания на тайните на човешкия характер според хороскопа. Личностни и психологически характеристики, описани от гледната точка на астрологическата теория и практика.

Ако искате да научите повече за зодиакалните знаци или дори само за развлечение – тази книга е точно за вас. С нейна помощ ще можете да си направите персонален астрологичен портрет. Кои са любимите фрази, качествата и недостатъците на характера, какво е поведението в любовта и в живота на представителите на всички зодии – ще откриете всичко, което ви вълнува в това издание. То ще ви помогне да разкриете неподозирани черти от вашата същност.

В „500 истини за зодиите“ зодиакалните знаци са представени така, както никъде другаде – по нов и съвременен начин. Освен точна и ясна астрология за всеки, в тази книга има и много хумор. Специалното оформление и уникални илюстрации допълнително ще привлекат вниманието ви. Книгата е подходящ подарък както за любителите на астрологията и нумерологията, така и за тези, които искат да научат повече за зодиака.