page contents Книжен ъгъл: Кой е шефът на миньоните?
Предоставено от Blogger.

Кой е шефът на миньоните?

12.1.16

След като превзеха киносалоните, миньоните се приземиха в книжарниците с книжката по любимия на децата пълнометражен анимационен филм!

„Кой е шефът?“ (Колибри) е красива, пълноцветна и суперсмешна книжка, в която миньоните са навсякъде, винаги готови за подвизи! Тези малки жълти човечета, които общуват помежду си на неразбираем за хората език (и се държат доста странно), вече са големи любимци на децата.

Затова пълнометражният филм Аз, проклетникът се сдоби с продължение, посветено изцяло на тях.
След като, почти без да искат, унищожават всичките си шефове, сред които Чингис Хан, Наполеон и Дракула, те решават да се изолират и да се отдадат на съвсем нов живот в Антарктика. А дали някога ще успеят да намерят идеалния водач?

Историята на миньоните започва със зараждането на света. В началото са мънички едноклетъчни организми, но с течение на времето стават все по-големи и по-жълти. Имат една обща цел – да служат на най-проклетия господар. Без значение кой период от историята решите да посетите, няма как да не налетите на цяла тълпа от тези страхотни жълти откачалки, които се забавляват по-добре от нас!

Книжката за четене „Кой е шефът?“ ще се хареса на всички усмихнати малчугани. И ще развесели останалите:-)