page contents Книжен ъгъл: Да гласуваме отново за любимата книжарница
Предоставено от Blogger.

Да гласуваме отново за любимата книжарница

1.11.16

Скъпи приятели, започва   третото издание на Националния конкурс „Моята любима книжарница“. Гласувайте отново за Книжен ъгъл на www.vsichkozaknigite.bg!!

От 1 ноември и до 4 декември 2016 г. всеки ще може да гласува за книжарницата, на която най-силно симпатизира, в секцията на конкурса на сайта „Всичко за книгите“.

Конкурсът „Моята любима книжарница” е единственият в България, посветен на книжарниците, в който победителят се определя от читателите, напомнят организаторите. Това е период, когато обръщаме внимание на важната роля на книжаря като посредник между книгата и читателите, но и e време, в което хората могат да дадат своята оценка на работата на книжарниците.

Книжарницата, събрала най-много онлайн гласове, ще бъде обявена на 7 декември за „Любимата книжарница на България” за 2016 г. и ще получи голямата награда. Като комплимент към гласувалите в конкурса сме подготвили и награди – един от тях ще спечели ваучер на стойност 200 лв. за книги по избор, a други ще получат поощрителни награди.


В миналогодишното издание на конкурса гласуваха над 9000 човека за 180 книжарници от цялата страна, което е с хиляда гласа повече от първата година. Любима книжарница на България за 2014 г. и 2015 г.стана Книжен център „Гринуич“, София. А малкият Книжен ъгъл стана четвърти в София и шести в България!

Провеждането на конкурса за трети пореден път го превръща вече в традиция, като организаторите са сигурни, че и този път интригата ще е голяма. През изминалата година има открити нови книжарници, други са затворени и това ще доведе до промени в класирането.

Тези книжари, които са участвали в предходните две издания на конкурса, вече имат опит кои стратегии за активиране на клиентите са успешни. Други пък са амбицирани да постигнат по-добри резултати.