page contents Книжен ъгъл: „Слончето, което иска да заспи“ - различната приказка за лека нощ, която приспива лесно и приятно децата
Предоставено от Blogger.

„Слончето, което иска да заспи“ - различната приказка за лека нощ, която приспива лесно и приятно децата

22.11.16

Карл-Йохан Ерлин стана популярен със световния бестселър  „Зайчето, което иска да заспи“, преведен на над 40 езика и оглавил книжните класациите в редица страни през 2015 г., и с новия метод за приспиване на деца, който дава резултат веднага.

Едно от най-големите предизвикателства, с които се сблъскват родителите при отглеждане на децата, е трудното заспиване. Хиляди майки и бащи ежедневно се изправят пред този проблем, който често остава неразрешен и води до много безсънни нощи не само за детето, но и за възрастните.

На всички тях могат да помогнат книжките „Зайчето, което иска да заспи“ и  „Слончето, което иска да заспи“ (Хермес) от шведския психолог. Те представляват иновативен и революционен подход за бързо и спокойно заспиване. Това се постига посредством сложни психологически техники, които имат за цел да помогнат на детето да се отпусне, да заспи по-бързо и да спи по-спокойно всяка нощ.  До момента правата за двете книжки са купени в над 40 държави, но най-голямото признание за Карл-Йохан Форсен Ерлин са хилядите доволни родители и положителните отзиви за ползата от метода му.

“Слончето, което иска да заспи“ включва всички доказани от практиката техники и някои нови трикове за спокоен завършек на деня и дълбоки, сладки сънища цяла нощ. Детето ви ще последва слончето Елън на разходка през вълшебната гора, в края на която ще заспят сладко. По пътя те ще срещнат различни горски обитатели – като Дремливия Къртичко и Похъркващата Софи, които ще споделят как заспиват бързо и спят непробудно до сутринта. Слончето Елън ще заведе детето до чудни места като Приспивната стълба и горското поточе. Всичко това ще помогне на детето да се отпусне и да заспи бързо както вечер, така и на обед.  Красивите илюстрации в книжката са дело на Сидни Хансон

Сега ще можете да редувате „Зайчето, което иска да заспи“ и „Слончето, което иска да заспи“ за разнообразие и отново да постигате отлични резултати. В края на книгата са поместени отговори на въпросите, които родителите задават най-често, и полезни съвети от автора за още по-бързо и безпроблемно заспиване.

За автора

Карл-Йохан Форсен Ерлин има бакалавърска степен по психология. Той е специалист по невролингвистично програмиране и един от най-известните ментори и лектори в Швеция. Води множество курсове по лидерски умения, комуникации и личностно развитие. Преподавател е по комуникации в университета на Йоншьопинг. Получава голям брой покани за изнасяне на лекции от чуждестранни университети в цял свят. Днес Карл-Йохан Форсен Ерлин основно пише книги за лидерство и личностно развитие, както и книги за деца.