page contents Книжен ъгъл: „Кой си ти?“ – ключът към твоето истинско Аз
Предоставено от Blogger.

„Кой си ти?“ – ключът към твоето истинско Аз

7.6.22



Лиз Бурбо разкрива колко е важно да познаваме себе си преди всичко останало


Световноизвестната специалистка по личностно развитие Лиз Бурбо ни помага да разберем кои сме всъщност чрез нашите чувства, мисли, виждания и нагласи в книгата си „Кой си ти?“ (Ентусиаст, превод Гергана Соколова). Любознателният читател, който се пита каква е истинската му същност, ще открие в изданието важни напътствия за дългия и предизвикателен процес на себеопознаването.

От откриването на школата ѝ през 1982 г. Лиз Бурбо е помогнала на огромен брой хора да направят конкретни промени и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО е най-голямото училище по личностно развитие в Канада и има свои работни ателиета в повече от 25 страни. Бурбо е автор на 26 книги, които са разпродадени в близо 5 милиона екземпляра в целия свят.

Благодарение на практични примери от всекидневието си и анализ на това какво мисли, чува, казва или чувства, човек може да научи много за себе си. Дори наблюдението на облеклото или на мястото, където живее, може да хвърли светлина върху личността му.

В „Кой си ти?“ Лиз Бурбо описва детайлно значението на формата на тялото ни, а повече от 250 неразположения и болести са обяснени от гледна точка на тяхната метафизична същност, като по този начин се дава възможност да бъдат открити първопричините им. В резултат получаваме изцеление и достигаме до една по-добра форма на нашия Аз. Това четиво е подходящо за всеки, търсещ блокажите на физическо, емоционално, ментално и духовно ниво, които влошават неговото състояние. Книгата е ценен помощник в стремежа към личностното развитие.

„Кой си ти?“ ще съдейства на читателите по пътя им към себеопознаването, където ще намерят необикновения човек, който се крие във всеки един от тях. А така ще бъде много по-лесно да се обичаме и да раздаваме любовта си на хората и на света.