page contents Книжен ъгъл: Наистина ли „Първата лъжа печели“?
Предоставено от Blogger.

Наистина ли „Първата лъжа печели“?

30.4.24


 

Първият трилър на Ашли Елстън е моментален бестселър


Иви Портър има всичко, за което едно обикновено момиче си мечтае: любящ партньор, уютна къща с двор и бяла ограда, забавна група приятели. Единствената уловка? Иви Портър не съществува.

Първо ѝ дават тази самоличност. После локация. Мистериозният шеф господин Смит я снабдява с информация за града и хората в него. Целта е Райън Съмнър. А последното парче от пъзела е нейната мисия.

Иви не знае кой всъщност е господин Смит, но знае, че тази задача ще е специална. Няма право на никакви грешки – особено след онова, което се случи последния път.

Тогава неочаквано се налага да се изправи срещу ... своята истинска самоличност. Иви Портър трябва да е с една крачка пред своето минало, за да се увери, че все още има някакво бъдеще. Но тя винаги е обичала предизвикателствата...

Ашли Елстън живее в Северна Луизиана със съпруга и тримата си синове. Работила е като сватбен и портретен фотограф в продължение на десет години. Авторка е на шест успешни юношески любовни романа. Първият ѝ трилър ѝ „Първата лъжа печели“ (Ера) веднага става бестселър и оглавява класациите на „Ню Йорк Таймс“ и „Амазон“. Избран е за книжния клуб на Рийз Уидърспуун, а правата за сериал са закупени от „Hulu”.