page contents Книжен ъгъл: Сайтът Newsofia.net представи книжарница "Книжен Ъгъл"
Предоставено от Blogger.

Сайтът Newsofia.net представи книжарница "Книжен Ъгъл"

27.5.10

Новият, но стремително набиращ популярност информационен и справочен сайт за столицата Newsofia.net  спира вниманието си и на любимата ви книжарница в своята специализирана рубрика.

„Книжен ъгъл” се намира на ул. „Оборище“ 117 (между бул. „Ситняково“ и ул. „Черковна“), в сърцето на града. Книжарницата разполага с над 3000 заглавия и за разлика от големите

вериги, които виждаме по моловете, се занимава единствено с продажбата на литература.Освен наличните заглавия, можете да поръчате избраната от вас книга и ще я получите след ден.

„Книжен ъгъл” е малка софийска книжарница, но не се заблуждавайте от размерите й. Голямото предлагане на малка площ е класически европейски модел. Атмосферата наподобява по-скоро библиотека, отколкото магазин. Във Великобритания книжарници от този тип („The book shop”, ”Old corner”, “My book corner”) са нарицателно за стил, класа, компетентност. Навярно това определя много високите цени на предлаганата литература.

У нас „Книжен ъгъл” продава на нормалните пазарни цени, така че ако имате път натам, не се колебайте да хвърлите един поглед.


Сайтът Newsofia.net е създаден от няколко млади хора с амбицията да бъде "съветник и пътеводител в динамичния живот на столицата". И вече се справя успешно с тази задача.