page contents Книжен ъгъл: Лоран Гунел все пак пристига в България
Предоставено от Blogger.

Лоран Гунел все пак пристига в България

3.6.10

Лоран Гунел, наричан "френския Паулу Коелю", не успя да пристигне в София в края на април заради изригването на вулкана в Исландия и спирането на полетите над Европа.

Издателство "Колибри" съобщи:

Отново имаме удоволствието да ви поканим на конференция за личностно израстване със специалното участие на френския писател и психолог Лоран Гунел, който гостува в България по покана на "Колибри" и на Френския културен институт.
Срещата с Гунел ще се състои в понеделник, 7 юни, от 18.30 във Френския културен институт в София и ще протече под формата на беседа. Публиката ще има възможност да зададе своите въпроси, свързани с популярната психология, личностното развитие и техниките за невро-лингвистично програмиране. Лоран Гунел ще представи и двете си книги, излезли на български език: „Човекът, който искаше да бъде щастлив“ и „Бог пътува винаги инкогнито“ и ще даде автографи.

Лоран Гунел е психолог, специалист по личностно развитие и техники за невро-лингвистично програмиране, автор на „Човекът, който искаше да бъде щастлив“. Зад заглавието на този бестселър, продаден в 250 000 екземпляра само във Франция, се крие един обикновен човек, който не престава да се чуди на успеха си и на щастието. Сега, когато излиза от печат втората му книга, 43-годишният Лоран Гунел, бивш счетоводител и настоящ специалист по личностно развитие, споделя как е разбрал, че щастието се намира в човека.

Вижте откъс от книгата.