page contents Книжен ъгъл: "Вещерът" от Анджей Сапковски - на крачка пред развръзката
Предоставено от Blogger.

"Вещерът" от Анджей Сапковски - на крачка пред развръзката

5.11.10

"Инфодар" пуска  първа част от седмата последна книга на сагата

Хаосът протяга ръце към Цири, детето на Старата кръв, предопределена и самата явяваща се Предопределение. Хаосът се бои от Детето на предопределението и в същото време иска да направи така, че тя да се страхува, затова и` изпраща сънища. Един неясен, повтарящ се сън, който изчезва от паметта и` в опит да го досънува, за да открие Гералт и Йенефер.


Благодарение на Старата кръв, потомъкът на Лара Дорен, притежаващ огромна Сила, ще може да спаси света от надвисналата над него опасност, от Времето на презрение и Белия студ. Какъв е развоят на легендата за Цири, вещерката с белега на лицето? Ще се сбъдне ли пророчеството на Итлина в този колосален сблъсък между Световете?

Само сила, властваща над Пространството и Времето, може да повлияе в последната битка между Доброто и Злото – проследете развръзката на странстванията на Гералт от Ривия в първия том на последната книга от сагата за Вещера.

1 коментара:

nana каза...

Ако се чака скандал-ЯДЕЦ !!!Само смях - до пръсване .Важното е да има приятни изживявания .А всичко се нарежда, като му дойде времето.