page contents Книжен ъгъл: Една изплашена жена зад маската на славата
Предоставено от Blogger.

Една изплашена жена зад маската на славата

30.8.13

"Ера" представя "Ненаписан роман" на Чарлс Мартин

Кейти Куин е бляскава холивудска икона. Изключителна актриса, която омагьосва публиката с магнетичното си присъствие и неземна красота. Но зад маската на славата се крие една изплашена и объркана жена.

Животът й е изпълнен с прекалено много работа, прекалено голяма отговорност и прекалено много мъже, които са готови да я използват, за да постигнат личните си цели.
Когато на бял свят се появява биографична книга, която разкрива най-съкровените й тайни, но съдържа и грозни лъжи, Кейти е съсипана.

Единственият човек, който е бил до нея през годините, е решен да й покаже, че може отново да бъде щастлива.

Съдбата среща Кейти със Сънди, мистериозен мъж, изградил своя свят с цената на много болка. Той вярва, че е открил покой в усамотението си. Кейти с нежелание приема помощта му. Ядосана и депресирана, тя се съпротивлява на възможността за пореден път да наранят крехкото й сърце.

Присъствието на младата жена в аскетичния живот на Сънди изисква повече жертви, отколкото той е склонен да направи. Но и го кара да се усъмни, че бягството от света е излекувало тежките му рани.

Постепенно Кейти започва да се доверява на Сънди, а когато той разкрива пред нея истината за миналото си, младата жена преосмисля целия си живот. Заедно, те биха могли да открият лек за изтерзаните си души или да загубят всичко.

 „Ненаписан роман“ е една от онези истории, които те карат да спираш да четеш за миг, за да се насладиш на атмосферата и да съпреживееш всяка емоция. Когато затвориш последната страница, имаш чувството, че близък приятел ти е разкрил най-съкровената си тайна.

Чарлс Мартин е автор на осем романа. Произведенията му са преведени на повече от 17 езика. Успехът им го нарежда сред най-продаваните американски автори. Чарлс Мартин живее в Джаксънвил, Флорида, където е израснал, заедно със съпругата си и тримата си синове.