page contents Книжен ъгъл: Джени Смидли: Всеки има собствен ангел
Предоставено от Blogger.

Джени Смидли: Всеки има собствен ангел

31.10.13

"Ентусиаст" представя "Ангели за всеки ден"

Имам ли свой ангел? Грижи ли се моят хранител за мен? Как мога да вляза във връзка с него? Възможно ли е да получавам ангелска помощ и насоки? Това са само част от въпросите, които Джени редовно получава в писма от своите читатели.

„Тъжно е, но е факт – някои хора все още смятат, че не заслужават да имат собствен ангел!“ – споделя Смидли.  Затова тя решава да събере на едно място всички вълнуващи разкази за срещи с ангели, случили се както при изключително драматични обстоятелства, така и в ежедневието. Към тях добавя полезни съвети за това как  да открием нашите ангели, да се свържем с тях и дори да получим доказателства за присъствието им.
Случвало ли ви се е внезапно да усетите повей в спокоен ден, или перце неочаквано да полети към вас, или събитията да се подреждат в непредсказуем ред? Най-вероятно това са признаци за присъствието на ангел в живота ви. Джени Смидли е световно известен специалист по общуване с ангели.

Именно те са вдъхновението за създаването на бестселъра „Ангели за всеки ден“, който издателство „Ентусиаст” публикува за първи път в България. В своята книга Джени Смидли ни съветва да приемем спокойно присъствието на ангел в живота си и да отворим сърцето си за него, защото ангелът е наш помощник. Авторката събира историите на хора от цял свят, пожелали да разкажат за срещите си с небесните същества. Самата тя също е имала подобни срещи, които са променили и дори спасили живота ѝ.

Без значение от културата или религията, ангелите са част от света, независимо от формата, в която присъстват в живота ни.  „Истината е, че ангелите ни обичат безусловно и ще ни помагат независимо от статуса ни в света“, споделя авторката. За разлика от феите, те не изчезват, ако не повярваме в тях, и въпреки че са нематериални същества, са реална част от всекидневието ни.

Ако сте отворили съзнанието си, лесно ще повярвате в тях. Един от аргументите, които Смидли използва, е толкова искрен, че звучи като абсолютна истина: „Трябва да има ангели, защото ако всички молби и молитви, които отправяме, отиват директно при Бог, то тогава ще настъпи пълен хаос“. Тази книга със сигурност ще ви убеди, че абсолютно всеки човек, а дори и четириногите ни приятели, има свой ангел хранител.

За Джени Смидли

Джени Смидли е уважаван духовен учител, терапевт и съветник. Освен писателка и журналистка, тя е телевизионна и радио водеща. Джени е редовна авторка в специализираните издания за езотерика във Великобритания и е участвала в телевизионни предавания, в които говори за вълшебната сила на ангелите и съществуването на живот след смъртта. Тя има уникалната дарба да прави лични портрети на ангели, което я утвърждава като търсен консултант и уважаван автор на различни статии и трудове. Живее в красивото графство Съмърсет заедно със съпруга си Тони, с когото са женени повече от четиридесет години.