page contents Книжен ъгъл: В „Необявена война“ Брад Тор предсказва заглавията на утрешните вестници
Предоставено от Blogger.

В „Необявена война“ Брад Тор предсказва заглавията на утрешните вестници

20.1.15

 Авторът на „Черният списък“ и „Тайният орден“ предсказва заглавията на утрешните вестници с новия си мащабен политически трилър „Необявена война“ (Ера), в който действието трескаво препуска между двата бряга на Тихия океан.

Съединените щати получават предупреждение, че срещу тях се готви невиждана атака... В която традиционните правила на войната не важат. Планираното нападение включва химически и биологични оръжия, отравяне на храната и водата, сриване на електрическата мрежа и терористични актове.

От другата страна на океана Китай е изправен пред политическа дестабилизация и фалит. Единственият вариант да се справи с кризата е атака срещу Съединените щати и ограбване на  ресурсите им.

Грандиозният план може да успее, ако не се предприемат спешни мерки. Президентът на Съединените щати се обръща към агента на специалните служби Скот Харват, за да извърши двете най-опасни операции в историята на страната – „Кос“ и „Златен прах“.

Мисията е строго секретна и ако излезе на бял свят, ще има непреодолими последици. Провалът е немислим.  Скот разполага с твърде ограничено време, за да се справи с врага и да спаси страната си от тотално унищожение.
   
 Брад Тор е завършил с отличие университета на Южна Калифорния, където изучава творческо писане, кино и телевизионна продукция. Преди да стане писател, той е създал и продуцирал успешен телевизионен сериал. Брад Тор е бил част от аналитичния отдел „Червена клетка” към Министерството по национална сигурност на САЩ.