page contents Книжен ъгъл: Прекрасен дар от „Инфодар” - за майката, за дъщерята, за всички
Предоставено от Blogger.

Прекрасен дар от „Инфодар” - за майката, за дъщерята, за всички

7.3.16

Честит 23-и рожден ден на издателството, незаменим партньор на Книжен ъгъл!

Книгите с марка „Хелън Ексли“ обединяват знаменити цитати и прочувствени мисли върху важни теми и взаимоотношения от живота. Мисли, които винаги сме искали да споделим с нашите близки хора, но невинаги сме успявали да намерим точните думи. Затова тези книги със сигурност ще намерят своето място в сърцето на всеки. Всяка книга е подготвена така, че да бъде специален подарък – радост за този, който я получава, но и за този, който я подарява, с милото послание: „Видях я и се сетих за теб”,“Обичам те“, „Благодаря ти за всичко“. Автор: Пам Браун. Илюстратор: Джулиет Кларк

365 прекрасни мисли за всеки ден... За майката

Този календар е красив подарък за всяка майка. Предназначен е да стои на бюрото или на нощното и' шкафче и да и' напомня всеки ден, година след година, колко ценена и обичана е - заради грижите и положените усилия, заради добротата и безкрайната и’ обич.

365 изпълнени с обич послания за всеки ден … За моята дъщеря

Този календар е красив подарък, който ще покаже на нашите специални дъщери колко много са обичани. Ежедневните послания ще им напомнят, че трябва да бъдат уверени и горди – и никога да не забравят, че винаги ще имат любовта на родителите си.
Този календар е уникален и красив подарък. Може да започнете да го използвате днес или във всеки друг ден от годината. Просто не спирайте да обръщате страниците – и той ще продължи година след година.

365 прекрасни мисли за всеки ден... За приятелството

Това са 365 мъдри, забавни и изпълнени с обич мисли, придружени от вдъхновяващи илюстрации. По една за всеки ден от годината.Този календар е уникален и красив подарък за истински приятел. Може да започнете да го използвате днес или във всеки друг ден от годината. Просто не спирайте да обръщате страниците – и той ще продължи година след година.

365 вдъхновяващи мисли за живота

365 вдъхновяващи мисли за живота - Те ще влеят светлина и оптимизъм в живота ви, защото са изпълнени с мъдрост, дълбочина и проникновение... С този календар ще започвате дните си, година след година, с вдъхновяващите мисли на най-великите и най-мъдрите от всички времена.