page contents Книжен ъгъл: Възбуда пълзи по кожата в „Прелъстена” на Мередит Уайлд
Предоставено от Blogger.

Възбуда пълзи по кожата в „Прелъстена” на Мередит Уайлд

5.8.16

Щастливо омъжена майка на 3 деца написа еротичен хит

Червени кожени дивани, високи токчета, мускулести мъжки гърди и дълги женски бедра едва загатват какво ни очаква на страниците на новата еротична мания в съвременната художествена литература: „Прелъстена” на Мередит Уайлд (Сиела).

„Прелъстена” се превърна в своеобразен феномен в интернет в края на 2013 г. – с продажбата на повече от 1,2 млн. електронни копия – проследява изпълнената със страст, лишена от всякакви задръжки история на млад и амбициозен компютърен гений и току-що завършила образованието си колежанка, която уверено си проправя път в света на високите технологии.

Самоуверената отличничка Ерика Хатауей, която току-що е завършила Харвардския университет, е твърдо решена да гради собствен бизнес в сферата на високите технологии. Ненадейно, на входа на скъп ресторант в Бостън, Ерика се сблъсква с невероятно сексапилен млад мъж, който грабва вниманието й на мига.

Съвсем скоро момичето се убеждава, че на този свят няма нищо случайно, тъй като съдбата я среща отново с екзотичния красавец: Блейк Ландън. Този път обаче, срещата е по работа – докато амбициозната кокетка търси първия си инвеститор, неочаквано се натъква на мултимилионната компания, в която работи загадъчният младеж, а за капак, нещата в голяма степен зависят именно от него. Сега Ерика се сблъсква с другото лице на Блейк – надменен, арогантен и подхождащ с пренебрежение към всички жени в бранша.


Дали това ще я отблъсне от него или ще засили още повече желанието й да го има? Кой от двамата ще се окаже здраво затиснат в капана на страстта? Може ли една съвременна жена да преглътне гордостта си за сметка на плътските желания и чувствата си? Дали наистина страстта премахва всички задръжки и променя хората, дори когато мрачна тайна от миналото изскача наеочаквано – предстои да разберем…

Изпълненият с лишена от задръжки еротика роман на Мередит Уайлд завладя милиони хора по света още с излизането си през 2013 г., превръщайки се в абсолютен онлайн феномен чрез продажбата на впечатляващите над  1,2 млн. електронни книги. Очаквано книгата превзе и класациите за бестселъри на Ню Йорк таймс, Уолстрийт джърнъл, USA Today и др.

Мередит Уайлд е щастливо омъжена и майка на 3 деца. Живее във Флорида, САЩ. Тя е любител на високите технологии, ценител на качественото уиски и отчаян романтик. „Прелъстена” е първата й книга и поставя началото и на успешната поредица „Хакерът”, в която читателите ще разберат как се развиват отношенията на Блейк и Ерика. Следва откъс от книгата в превод на Марианна Панова.

 Озовахме се в задимения и слабо осветен клуб на последния етаж. Надявах се шумът да заглуши мислите, които се въртяха в главата ми.
Поех към дансинга и се врязах в тълпата хора, които се въртяха под звуците на популярен ремикс на Риана. Спрях се и се опитах да се извърна към него, но той не ми позволи. Силната му ръка обгърна ханша ми и той ме придърпа назад към себе си. Движението беше толкова плавно и лесно, като че просто се намерихме отново там, където трябваше да бъдем през цялата нощ. Заедно.
В миг телата ни се сляха. Всичко изглеждаше правилно в прегръдките му. Движенията ми следваха пулсациите на баса и аз започнах да се поклащам в ритъма на музиката, която кънтеше в тялото ми. Мускулите ми се отпуснаха и аз се потопих в момента, заедно с Блейк.
Тълпата бе плътна, но аз не обръщах внимание. Чувствах единствено ръцете на Блейк. В синхрон с песента се притиснах назад, обзета от дива страст да бъда близо до него, да почувствам физическия контакт, за който бях копняла дни наред. Песента свърши и се преля в следващата, а ритъмът леко се промени и ни сближи още повече. Почувствах как надървеният му член се притисна в задника ми, като безмълвно настоява за това, което и двамата желаехме. Възбудата пълзеше по кожата ми и главата ми се отпусна назад. Ръцете му обвиха кръста ми и той ме целуна по врата. Гореща целувка с отворена уста, от която ми се зави свят. Може би от алкохола, но по-вероятно от наркотика, наречен Блейк.
Той ме завъртя към себе си. Преди да успее да проговори, аз го сграбчих за сакото и го привлякох. Притиснах устни в неговите и го целунах с необуздан копнеж. Той ме посрещна с пълна сила. Езиците ни се преплетоха и аз го притеглих още по-близо. Той плъзна ръка под тясната прилепнала пола на роклята ми, хвана ме за задника и докосна ръба на бикините ми. Изстенах в устата му, забравила за себе си и за това къде се намираме. Исках да го яхна тук, веднага, сред стотиците разгорещени, потни и сексуално възбудени хора.
Той леко изръмжа и се отдръпна. Това стана внезапно и аз се почувствах самотна, но тревогата от това, че сме разделени, скоро бе пометена от съзнанието, че слизаме от дансинга и поемаме по някакъв коридор, далеч от царящия хаос.
Вървяхме напред, докато коридора се раздели на две. От лявата страна як мъжага стоеше на пост пред някаква врата. Блейк се приближи до охранителя, пъхна банкноти в ръката му и той кимна към вратата. Влязохме в помещение, което изглежда беше друго частно ВИП място. Голямата, празна зала бе слабо осветена. Покрай двете противоположни стени бяха подредени червени кожени дивани, а третата бе заета от осветения бар, съдържащ всичко необходимо за едно хубаво парти.
- Какво е това?
Блейк затвори вратата зад нас и без да губи време, ме притисна към нея.
- Мястото, където ще те чукам без прекъсване.
Той вдигна крака ми на ханша си и се притисна към мен. Задишах тежко, когато той влезе в мен, като през бикините ми докосна критора ми точно както трябваше.
Вмъкнах пръсти в косите му и привлякох главата му надолу, като силно го целунах. Ръцете му шареха по тялото ми, мачкаха гърдите ми през прилепналата тънка материя, преди да смъкнат горнището без презрамки. Изхлузих роклята си и той налапа зърното ми, като захлупи другата ми гърда с ръка. В мен гореше неудържимо желание, толкова силно, че в този момент бяг готова да направя почти всичко с него, ако не бе досадното съмнение.
За последен път - помислих аз. Обаче....
- Почакай. Не трябва да правим това.
Блейк удари с юмрук по вратата зад мен.
- По дяволите, Ерика. Какво да чакам?