page contents Книжен ъгъл: „Бира, секс и Прас’n’Прес“ в Книжен ъгъл!
Предоставено от Blogger.

„Бира, секс и Прас’n’Прес“ в Книжен ъгъл!

20.8.17

Сатира, забавление и големи порции смях през летните дни

След големия успех на сатиричния вестник „Прас прес“ – орган на Дружеството на невъзпитаните карикатуристи, въпреки опита да бъде смазан от медийната империя на Пеевски, логично следва и печатно издание с подбрани творби на добре известните майстори в жанра.
Албумът „Бира, секс и Прас’n’Прес“ предлага истинска сатира, забавление и големи порции смях през летните дни. Редактор на изданието е известният журналист Иван Бакалов, а издател – „Прас прес“ ЕООД, София.
На 144 страници са побрани 86 карикатури на Чавдар Николов, Христо Комарницки и творческия тандем Алла и Чавдар Георгиеви. Находчивите карикатури отразяват редица проблеми и събития от обществения и политически живот у нас, без да спестяват остри критики към виновниците за сегашното състояние на държавата – политици, юристи, олигарси, лобисти, монополисти и др.
Като прекрасно допълнение на творбите се явяват подбрани вицове по темите, както и остроумните и забавни текстове на Калинка Тодорова, Венци Мицов, Иво Балев, Иван Бакалов, Самуил Петканов и Веселин Порязов.

Изданието дава отговор и на много въпроси: защо бирата е по-добра от мъжа /и от жената/, кои са най-прочутите пиячи, как управляват диктаторите по света, кой е сезонът на кърската любов, как прекарва деня си Бойко Борисов, какво мисли за секса незабравимият Радой Ралин и как се прави бизнес в България.