page contents Книжен ъгъл: „Завръщане“ на непоправимия романтик
Предоставено от Blogger.

„Завръщане“ на непоправимия романтик

24.11.20

Никълъс Спаркс отново пише за това, в което е най-добър: любовта. Темите за болката, съмнението, прошката и надеждата намират централно място в книгата
Хирургът Тревър Бенсън никога не е възнамерявал да се завърне в Ню Берн, Северна Каролина и да се установи в запуснатия имот на дядо си. Но неочаквана травма го принуждава поне временно да се засели в малкото градче, сред спокойствието и изумителната красота на семейните земи. 
 
Но това, за което изобщо не е подготвен е да се влюби, и то почти мигновено, в жена, която също като него е твърде предпазлива и носи белезите на миналото.
 
Престоят му става още по-интересен, когато среща Кали – враждебна тийнейджърка, която сама се грижи за себе си. Оказва се, че тя е успяла да се сприятели с дядо му и може да хвърли нова светлина върху мистериозните обстоятелства около смъртта му. Докато истината за нея самата излиза наяве и променя всичко.
 
В стремежа си да разкрие тайните на Натали и Кали, Тревър разкрива истинския смисъл на любовта и прошката...
 
Хроникьорът на човешата душа Никълъс Спаркс е ненадминат в умението си да разказва необикновените истории на обикновените хора. „Завръщане“ (Ера) е нежна приказка за доверие и надежда. 
 
Никълъс Спаркс е автор на бестселърите "Един ден, един живот", "Виж ме", "С дъх на канела", "Последна песен" и много други. Повечето от романите му са адаптирани за филмови продукции с участието на холивудски звезди.