page contents Книжен ъгъл: „Идеална Коледа в Париж“ – идеалният подарък под елхата
Предоставено от Blogger.

„Идеална Коледа в Париж“ – идеалният подарък под елхата

20.12.22

Вдъхновяваща история, която пренася читателя в сърцето на Франция


Винаги има надежда за ново начало дори всичко да изглежда изгубило смисъл. Това е посланието на новия завладяващ роман от британската писателка на романтични бестселъри Манди Багот. „Идеална Коледа в Париж“ (Кръг, превод Надя Баева).
 
Коледа е време за чудеса, но не това очаква 26-годишната Кийли. Преди година е изгубила сестра си в ужасна автомобилна катастрофа, в която и тя е пострадала. В навечерието на Рождество Кийли все още опитва да събере парченцата от разбития си живот. Когато неочаквано получава имейл с покана за пътуване до Париж, тя приема, а това се оказва и шанс да намери отново себе си.

В Париж младият Етан Бушар е потънал в алкохол и униние. Той изживява най-тежката си година и е напът да загуби хотелската си верига „Идеалният Париж“. Съвсем случайно Етан се сблъсква с Кийли пред един от хотелите си. Двамата продължават да се натъкват един на друг из романтичните улици на френската столица, сякаш в запознанството им има пръст съдбата.

Вълнуващата история се разгръща на фона на парижки забележителности, но и в потайни приказни места, които събуждат любопитството на читателите и ги пренесят в най-романтичния град на света чрез описания на аромати, звуци и вкусове.
    
Забавна, увлекателна и затрогваща „Идеална Коледа в Париж“ е перфектната книга за празниците, която може да бъде четена и през цялата година.

Това е втори роман на британската авторка на бестселъри Манди Багот, който издателство „Кръг“ предлага на българския пазар. Предишната – „Моето гръцко лято“, се превърна в едно от любимите летни заглавия.

Манди Багот е световноизвестна авторка на романтични бестселъри. Носителка е на наградата „Иновации в романтичната проза“ на британския Фестивал на романтиката. Член е на Асоциацията на авторите на романтични романи и Дружеството на авторите във Великобритания.

Манди живее близо до Солсбъри, Уилтшир, Великобритания със съпруга си и двете си дъщери. Обича Корфу, бялото вино, кънтри музиката и дамските чанти.