page contents Книжен ъгъл: „Хермес“ представя „Малка книга на херметичните принципи“
Предоставено от Blogger.

„Хермес“ представя „Малка книга на херметичните принципи“

10.10.23

Универсални истини за същността на човека и вселената


В това ръководство за херметичните принципи ще откриете древна мъдрост на Хермес Трисмегист, високо почитания и до наши дни теолог, философ и учен. Тук ще намерите седемте фундаментални истини, приписвани на митичния мислител, които дават по-задълбочено разбиране за реалността, механизмите на вселената и взаимосвързаността на всичко. Тези принципи, които лесно ще разпознаете в различни световни религии и в редица универсални закони, водят до по-дълбоко разбиране на същността на физическото, менталното и духовното измерение и тяхното единство.

„Малка книга на херметичните принципи“ (Хермес, превод Евелина Андонова) представя в синтезирана и лесноусвоима форма тази вечна мъдрост и дава практични съвети как да прилагаме древното знание в ежедневния живот. Така ще можете да балансирате енергията си, да поемете по пътя на просветлението и да постигнете по-високо ниво на осъзнатост.

Амбър Д. Браун цял живот се занимава с писане и комуникация. Още като дете открива страстта си към писменото слово и мисията си да споделя информация. След като придобива бакалавърска степен по масови комуникации от Югозападния тексаски държавен университет, Амбър започва да прави проучвания и новинарски репортажи в радиото. По-късно става писател и редактор на свободна практика в местни списания, а желанието й да споделя журналистическия си опит води до седемгодишно назначение като прогимназиален учител по английски език, изкуство и медии. Амбър живее в мегаполиса Далас-Форт Уърт със съпруга си и двете си деца.