page contents Книжен ъгъл: "Ентусиаст" представя: „Освободи се от отровите“ за 7 дни
Предоставено от Blogger.

"Ентусиаст" представя: „Освободи се от отровите“ за 7 дни

22.9.10

Ако това лято не сте успели да реализирате плановете си за перфектна външност, не съжалявайте, защото ще ви разкрием лесен начин да постигнете желаната фигура за зимните партита и предстоящите месеци, наситени с празници. На първо място е добре да помислите не само за външния си вид, но и за имунната си защита по време на студените сезони – есента и зимата, и да подготвите тялото си за тях. Имате достатъчно време да се погрижите както за красотата, така и за здравето си, тъй като в края на месец септември стартира новата поредица на издателство Ентусиаст -  „Здраве и начин на живот“.
Първата книга от поредицата - „Освободи се от отровите“ от Джейн Скривнър, разкрива как да се преборите с ужасния целулит, да отслабнете, но да запазите тонуса си и да се чувствате чудесно в новото си тяло, „освободено“ от натрупаните токсини. „Освободи се от отровите“ предлага лесен и най-важното – здравословен начин да преобразите тялото си, да освободите организма си от стреса, да повишите жизнената си енергия и имунитет през есенния сезон.

Авторката Джейн Скривнър, диетолог с дългогодишна практика, предлага високоефективна и лесна за изпълнение програма за детоксикация след години работа със свои пациенти. Тя се изпълнява в рамките на 30 дни, като първите резултати са налице само след седмица и води не само до подмладяване на тялото, но и до увеличаване на имунната защита на организма, която обикновено спада по време студените сезони – есента и зимата. Всичко това се постига без драстични и мъчителни диети, и строги лишения, а чрез балансиран режим и пълноценен начин на хранене и живот. В своята книгата „Освободи се от отровите“ Скривнър обяснява какво точно представлява детоксикацията и защо е необходима. Авторката я разглежда като „почистване“ на организма от токсините, натрупали се в него вследствие на съвременния и нездравословен начин на живот – стрес, замърсявания, вредни храни и обездвижване.

Наред със съветите как да освободите организма си от токсините, книгата „Освободи се от отровите“ съдържа и конкретни, лесноизпълними рецепти, списъци с препоръчителни продукти, система от ежедневни физически упражнения, както и комбинация от спомагателни дейности като почистване на кожата, контрастни душове, масажи, дихателни упражнения и други ценни съвети за здравословно пречистване и енергизиране на тялото.

Независимо дали искате да имате впечатляващ вид на плажа догодина и отново да се вмъкнете в любимите си джинси и вталени рокли, или просто да върнете здравия вид на тялото си, да повишите имунитета му и едновременно с това да го пречистите от натрупаните мазнини през зимата, програмата на Джейн Скривнър в книгата „Освободи се от отровите“ несъмнено ще ви помогне да осъществите замисленото.

Очаквайте още в поредицата „Здраве и начин на живот“ на „Ентусиаст“: „Йога хранене“ от Българската йога асоциация през октомври, „Слаби завинаги“ от Маргарита Каролева и „Как да се лекуваме с храна“ от Патрик Холфорд и Джером Бърн.