page contents Книжен ъгъл: "Последната лъжа" и Стивън Уайт
Предоставено от Blogger.

"Последната лъжа" и Стивън Уайт

12.3.13

БГкниг@ започва "Опасно добра поредица"
Психологът Алън и жена му Лорън посрещат с недоверие новите си съседи - медийно известния адвокат по правата на жените и неговата красива съпруга. Новонастанилата се двойка организира парти, което завършва с предполагаемо изнасилване.

Местният детектив Сам и съпругата на Алън работят по случая, но не могат да споделят факти от разследването. Психологът от своя страна тръгва по странични нишки към разплитането на истината.

В книгата, както и в живота, криминалистиката подхвърля следи, които могат да бъдат подвеждащи. Адвокатите умеят да лавират така, че представлението им да се развие извън полезрението на обществото, а полицията, прокурорите, медиите, обвинените и обвиняващите да млъкнат завинаги. Границите между лъжата и истината? Въпрос на гледна точка.

За автора

Стивън Уайт е автор на бестселърите на "Ню Йорк таймс", разказващи историята на психолога Алън Грегъри. В книгите си Уайт се уповава на собствената си петнайсетгодишна практика като психолог, за да създаде интригуващи сюжетни линии и сложни, правдоподобни образи за своите герои.