page contents Книжен ъгъл: Марко Пицути, страшилището за корпорациите - само в "Книги завинаги"
Предоставено от Blogger.

Марко Пицути, страшилището за корпорациите - само в "Книги завинаги"

26.11.13

Ексклузивно интервю на Георги Митов-Геми във вторник, 26 ноември, от 17 ч. на 88 ФМ
Марко Пицути има славата на експерт в разкриването на секретна информация в полза на обществото. Повече от 20 години той прави свои независими проучвания, чиито плод са шестте му книги, издадени с огромен успех в Италия, Испания, Южна Америка и др.

Първите четири от тях – „Забранените научни открития”, „Търговия с душите ни”, „Забранените археологически открития” и „Забранените лекарства, които лекуват. Търговци със здравето” вече са на българския пазар благодарение на издателство „Атеа”.

В „Забранените археологически открития” Пицути разглежда новата концепция за развитието на човешкия прогрес, изгубените цивилизации, тайнственият генезис на еврейския народ, появата на Христос като историческа личност, създаването на Новия Завет, оцеляването на Ордена на тамплиерите.

В книгата „Забранените научни открития” авторът разбива мита, че науката е в услуга на човечеството, и търси отговор на въпроса за засекретяването на революционните изобретения на Никола Тесла.  За ролята на тайните общества и какво е „Биг фарма”, ще научите от интервюто на колегата ни Георги Митов-Геми с Марко Пицути днес след 17 ч в “Книги завинаги” на 88 ФМ с превод на Таня Цанева:

В „Забранените лекарства, които лекуват. Търговци със здравето” Марко Пицути анализира големите задкулисни игри на „Биг Фарма” с неизбежни въпроси за истинската цена на нашето здраве.

Скандалният автор изследва новите възможности на епигенетиката и физиката, които на практика могат завинаги да погребат хапчетата и да ни освободят от монопола, упражняван от фармацевтичните компании върху нашето здраве. И още от неговите колосални разкрития в поредицата от книги „Какво скриха от нас“ на издателство „Атеа”.

В „Книги завинаги” ви запознаваме с писателя Марко Пицути, който е доктор по право, възпитаник на Римския университет „Сапиенца”. Авторът е работил в най-престижните държавни институции на Италия – Камарата на депутатите, Сената на Републиката и Държавния съвет.

Пицути гостува на радио и телевизионни канали в страните от Западна Европа в качеството си на експерт по свобода на информацията и като научен изследовател. Чуйте какво сподели  недолюбваният от монополите и обичан от масите Марко Пицути пред колегата ни Георги Митов-Геми днес в „Книги завинаги” по Алма матер Класик ФМ на 88 мегахерца от 17 ч.